Over Verlegh bouwmaterialen

Verlegh is dé bouwmaterialen specialist in de regio Breda. In onze professionele bouwmarkt in Breda vindt u als bouwer en klusser bouwmaterialen van de allerhoogste kwaliteit. Met meer dan 100 jaar ervaring is Verlegh bouwmaterialenhandel in Breda de totaalleverancier in de regio Breda.

Bij Verlegh bouwmaterialen vindt u onder andere stenen, tegels, isolatie, hout, gipsplaten, gereedschap, dakramen en dakpannen. Verlegh biedt vakkundige ondersteuning en advies voor zowel particulieren als bedrijven. Onze specialisten denken vanaf begin tot einde tot in de kleinste details met u mee voor ieder budget.

Door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen kunt u altijd vertrouwen op topklasse producten. Heeft u specifieke vragen of wensen? Onze bouwexperts staan graag voor u klaar met vakkundig advies. Aarzelt u niet ons te benaderen. Alleen met de juiste producten en voorbereiding slaagt u erin om een fraaie en duurzame bouw weg te zetten!
Het spreekt voor zich dat alle bestellingen op het door u gewenste tijdstip op de bouwplaats of aan huis worden bezorgd. Verlegh levert aan zowel de professionele bouwer als particuliere klusser.

Bij Verlegh vindt u enkel de beste merken en ervaren medewerkers. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak met een van onze specialisten voor persoonlijk advies? Neem contact op en wij verwelkomen u graag in onze bouwmaterialenhandel in Breda.

Wilt u meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons!

076 - 56 07 000